Algemeen

Aannemer Niehof sponsor in Afrika?

LATTROP - Een voetbalteam in Darajani, Tanzania, voetbalt in Lattropse shirts. ‘Niehof BV’ staat op de shirts. Is de aannemer naar Tanzania vertrokken?

Nee hoor, Niehof blijft gewoon in Lattrop. Het zijn gebruikte shirts die een tweede leven krijgen in Tanzania dankzij de stichting One4Life van Judith Fox. Zij nam de shirts mee naar Darajani. Het voetbalteam is er heel blij mee.
 
De shirts werden oorspronkelijk gedragen door volleybalsters uit Lattrop. Toen zij een nieuw tenue kregen, gingen de shirts via One4Life naar Tanzania. “Damesshirts inderdaad,” lacht Fox. “Maar dat maakt de voetballers in Darajani niets uit hoor. Ze dragen ze vol trots.”
 
Martin Niehof van het aannemersbedrijf is blij dat de shirts een goed tweede leven hebben gekregen. “Ik wens de voetballers in Darajani veel succes in de competitie. Hopelijk dragen de shirts bij aan de overwinning.”
 
Het overhandigen van de shirts was onderdeel van de officiële oplevering van het omvangrijke waterproject van de stichting One4Life, dat er voor heeft gezorgd dat Darajani nu is voorzien van schoon water. Meer informatie daarover is te vinden op facebook.com/stichting-one-for-life.