Algemeen

Activiteiten Ouderensoos Ootmarsum

OOTMARSUM - De Ouderensoos Ootmarsum heeft weer gezellige soosmiddagen gehad in maart en april. De doelstelling van deze middagen is om een gezellige en ontspannende middag te hebben door spel, film, quiz, sjoelen en aandacht voor elkaar.

Op 28 maart was er een paasmiddag met de tafels gezellig in geel gedekt. De middag werd geopend met een paasgedicht over paasgebruiken in Ootmarsum. Hierna werden de gasten op de proef gesteld hoeveel ze wisten over de Ootmarsumse paasgebruiken en dat werd toch nog even moeilijk. De middag werd afgesloten met een heerlijke coupe ijs met advocaat en boerenjongens.

De lentequiz vond plaats op 11 april. Een gezellige hersenactiviteit .Er moest diep nagedacht worden over de vragen. Er kwamen twee winnaars naar voren en door nog enkele vragen te stellen, werd Truus Haverkort de winnaar. Zij ging met een mooi lentebloemetje naar huis. Tenslotte genoten de gasten op 25 april van een mooie natuurfilm van Harrie Wolbers.

Op het programma

In mei, juni en juli zijn er weer gezellige middagen. Op 25 mei is er bingo, op 13 juni staat sjoelen op het programma, op 27 juni vindt een spelmiddag met spellen zoals Rummikub, kaarten en Mens erger je niet! plaats en op 11 juli wordt het seizoen afgesloten met een speciale middag. Donderdag 12 september start dan weer het nieuwe seizoen.

Geen zin in spellen maar wel graag voor de gezelligheid komen, een lekker kopje koffie drinken en een praatje maken met een ander? Dat kan natuurlijk ook. Het sociale contact staat voorop!

De soosmiddag is elke tweede en vierde donderdagmiddag van de maand van 14.30 tot 16.30 uur. Heeft u zin in een gezellige middag? Dan zou de soos iets voor u kunnen betekenen. Even weg van de dagelijkse zorgen of het alleen thuis zitten. Met leeftijdgenoten samen koffie drinken, bijpraten en genieten van een film en gezelschapsspellen. U kunt vrijblijvend binnenlopen tijdens de soosmiddag in het parochiecentrum aan het Kerkplein. De kosten zijn € 5,- per middag voor koffie/ drankje en bijkomende kosten.

De organisatie van de Ouderensoos Ootmarsum ziet uw komst graag tegemoet. Voor meer informatie kunt u Vera Voortman bellen, tel. 0541-291730.