Algemeen

Afscheid bestuursleden en benoeming nieuwe leden tijdens kerstmiddag in de Mare

NOORD DEURNINGEN - Tijdens de kerstmiddag, afgelopen zaterdag in Kulturhus de Mare,  zijn de nieuwe bestuursleden bekend gemaakt en enkele ‘oude’ leden afgetreden.

Zoals elk jaar zet Kulturhus de Mare haar vrijwilligers, +/- 150 leden, tijdens de kerstdagen extra in de schijnwerpers. Vanaf 16.00 uur werd iedereen uitgenodigd in de ontmoetingsruimte van het Kulturhus. Daar konden zij verschillende lekkernijen uitkiezen variërend van bakkers-, slagers- en kaasspecialiteiten en dat alles onder het genot van een hapje, drankje en een hoop gezelligheid. Ook werd deze avond gebruikt om afscheid te nemen van verschillende belangrijke bestuursleden, welke vrijwel vanaf de start van het Kulturhus in 2006 betrokken waren.

Gerard Krabbe is voorzitter van de Mare en vanaf het allereerste begin actief. Hij is een spin in het web, een alleskunner, 100% betrokkenheid, verantwoordelijk en aanspreekpunt voor vele zaken. Anne Rose Halink is secretaris met een duidelijke visie, verantwoordelijk met een echte hands-on mentaliteit. 9 jaar lang wist ze als enige vrouw haar mannetje te staan in het bestuur. Frank Oude Wesselink heeft vanaf het begin een belangrijke bijdrage geleverd als het ging om alle financiële zaken, zoals het opstellen van de jaarrekeningen en overige financiële verantwoordingen. “We zullen alle drie, met ieder zijn/haar eigen kwaliteiten en eigenschappen enorm missen binnen het bestuur. Gelukkig blijven ze achter de schermen zolang als nodig is betrokken.

Vanaf heden zullen zij hun stokje overdragen aan Ellen Koopman, de nieuwe voorzitster, Merle Teders als secretaris en Niels Wigger als bestuurslid voor voornamelijk alle technische en bouwkundige zaken. Voor 2020 heeft het nieuwe bestuur zich enkele prioriteiten gesteld zoals de verbouwing van de ontmoetingsruimte en het verder vernieuwen van het bestuur.” “Ook via deze weg willen we iedereen, alle vrijwilligers, het oude en het nieuwe bestuur heel erg bedanken voor hun inzet. Kulthurhus de Mare is een plek waar mensen samen komen.En dat we dit nog vele jaren actief en met veel plezier mogen voorzetten.” Kulturhus de Mare wenst iedereen prettige feestdagen en een gezond 2020 toe.

 

Op de foto: Boven van links naar rechts: Frank Oude Wesselink, Gerard Krabbe, Tom Tijdhof, Niels Wigger, Hans Stevelink, Merle Teders, Willy Bruns Onder van links naar rechts: Anne Rose Halink en Ellen Koopman.