Algemeen

Afscheid Jan Boerrigter van de buurtbus

AGELO - Afgelopen zaterdag heeft Jan Boerrigter na ruim 22 jaar op medisch advies afscheid genomen van de Buurtbus Denekamp – Ootmarsum. Dat afscheid vond plaats bij Café-Restaurant Rouwers in Agelo tijdens het afsluitende diner van het jaarlijks uitstapje van de chauffeurs met hun partners. Bij deze gelegenheid werd Jan toegesproken door de voorzitter van BBV Denekamp – Ootmarsum, mevr. Wilma Wagter, die hem een blijvend aandenken in de vorm van een fraaie glazen bokaal met inscriptie overhandigde. Uiteraard waren er bloemen voor de echtgenote van Jan. 

De buurtbusvereniging Denekamp – Ootmarsum verzorgt het dagelijkse openbaar vervoer tussen Denekamp, Lattrop, Tilligte en Ootmarsum.

De vereniging telt 30 chauffeurs die als vrijwilliger elke 14 dagen een dagdeel voor hun rekening nemen. Gereden wordt in 3 of 4 diensten van 4 respectievelijk 3 uren en wel van 6.30 tot 18.30 uur.

Buurtbusvereniging Denekamp- Ootmarsum doet ook mee aan de actie RABO Clubsupport en roept derhalve iedereen op in de periode 4 tot en met 26 september a.s. zijn of haar stem op genoemde buurtbusvereniging uit te brengen.