Algemeen

Alternatief voor jaarlijkse bingo in Agelo goed ontvangen

AGELO - Helaas kon dit jaar om bekende redenen ook de jaarlijkse bingo voor alle 60-plussers in Agelo geen doorgang vinden. De activiteitencommissie had hiervoor een alternatief bedacht dat zeer goed en enthousiast werd ontvangen. Op de eerste zaterdag van oktober, de datum waarop normaliter de bingo plaatsvindt, troffen alle vaste bezoekers een goedgevulde goodiebag bij hun voordeur aan.

De activiteitencommissie had namelijk als alternatief bedacht om het geld dat nog in kas zat te gebruiken om alle vaste bezoekers te verrassen met een tasje gevuld met lekkernijen, een attentie en een woordzoeker. Met het inleveren van deze woordzoeker kon er een mooi goedgevuld boodschappenpakket gewonnen worden, dat beschikbaar werd gesteld door de Buurtschapsraad Agelo. Onder de goede inzendingen werden drie boodschappenpakketten verloot.

 

De trekking werd coronaproof in de buitenlucht verricht door Rita Stevelink als afgevaardigde van de activiteitencommissie. Als bewijs dat alles eerlijk is verlopen, is er een filmpje gemaakt en op de Facebookgroep Agelo geplaatst. De gewonnen prijzen werden zaterdag 17 oktober netjes op afstand buiten bij de voordeur van de winnaars bezorgd. De gelukkig winnaars waren Marietje Belderink (zie foto), Tonnie en Sini van den Hoek en Rob Lammers. Zij worden allemaal van harte gefeliciteerd met hun prijs. De activiteitencommissie hoopt u allen volgend jaar in goede gezondheid weer te morgen begroeten.