Algemeen

Bewoners Sint Jozef genieten van sprookjesachtig kinderballetoptreden

WEERSELO - Leerlingen van de Ballet- Dans- en Musicalschool van Rieneke Droog hebben dinsdag 22 september jl. een prachtige dansvoorstelling buiten bij Huize Sint Jozef in Weerselo gegeven. Zij lieten de bewoners, ouders en familie genieten van een gevarieerd dansoptreden in een feestelijke sfeer.

Sfeervol en gevarieerd feestje Vele bewoners waren naar de voorstelling gekomen en genoten bijzonder, ze schoten regelmatig in de lach en waren erg gecharmeerd van de dansende kinderen en telkens werd er als beloning spontaan een hartelijk applaus gegeven. De kinderen hadden zich erg verheugd op het optreden, ze waren heel enthousiast om een aantal onderdelen uit de les en verschillende dansen te laten zien. Het plezier en enthousiasme dat ze er helemaal in op gingen was op de gezichtjes af te lezen. Ze zagen er prachtig uit in hun roze balletkleding en verschillend gekleurde tutu’s speciaal voor het optreden. De voorstelling werd afgesloten met een spetterende surprisedans waarbij de kinderen helemaal uit hun dak gingen.

 

Veel variatie

De kinderen hebben door een goede basis in het reguliere lesprogramma een mooie verfijnde danstechniek en motoriek ontwikkeld. De verschillende muziekstijlen van o.a. klassieke muziek tot swingende pop- en kindermuziek brachten veel variatie in het geheel. Het was een feest van pril geluk en plezier voor jong en oud, waarbij iedereen een waardevolle herinnering aan over houdt. Na afloop werden de kinderen op een lekker ijsje getrakteerd.

 

Voor informatie over de lessen in Deurningen, Geesteren, Ootmarsum, Tubbergen, en Weerselo kunt u contact opnemen met Rieneke Droog, tel. 06-10663786 of een e-mail sturen naar r.droogkippers@gmail.com.