Algemeen

Caritas deelt 76 kerstpakketten uit aan gezinnen

DENEKAMP - Net als voorgaande jaren heeft Caritas Lumen Christi ook het afgelopen jaar weer boodschappen voor kerstpakketten ingezameld voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Deze kerstactie was een groot succes. Maar liefst 76 gezinnen konden worden verblijd met een kerstpakket. 

Naast de kerstactie spaart Caritas ook zegels voor het Plus boodschappenpakket. Met deze zegels worden boodschappenpakketten aangeschaft voor mensen die het goed kunnen gebruiken.

Helpt u mee?

Doet u boodschappen bij de Plus, maar spaart u geen zegels voor het boodschappenpakket of heeft u zegels over, dan kunt u deze inleveren op een van de volgende adressen:

Agelo: Weerselosestraat 22

Beuningen: Pastoor Bolscherstraat 26

Breklenkamp: Brekkelerveldweg 6

De Lutte: Tapuitstraat 15

Denekamp: Brinkstraat 49 en De Kievit 35

Lattrop: pastorie, Dorpsstraat 64 

Noord-Deurningen: Kapelaan van Schaikstraat 17

Ootmarsum: Denekamperstraat 39b

Tilligte: Hunenborgseweg 11

Gift voor Verjaardagsbox

Ieder jaar schenkt Caritas een bedrag aan een goed doel. Het afgelopen jaar is gekozen voor de Verjaardagsbox. Caritas heeft de Verjaardagsbox € 1.000,00 geschonken.

Wat doet Caritas?

Caritas Lumen Christi ondersteunt mensen die bij andere instanties niet meer terecht kunnen voor hun eerste levensbehoeften. Daarnaast biedt zij hulp aan mensen in een sociaal isolement. Het is fijn om te zien dat mensen spontaan Caritas benaderen en ondersteunen. Zo kan Caritas nog meer mensen helpen.

Heeft u hulp nodig?

Als u een hulpvraag heeft, kunt u het aanvraagformulier op de website www.caritaslumenchristi.nl invullen en opsturen. Zij nemen dan contact met u op.

Kijk ook eens op de Facebookpagina Caritas Lumen Christi en volg hen.