Algemeen

‘Chez Nicole’ beëindigt verkoop dameskleding

DENEKAMP - Vijftien jaar geleden opende Nicole Wilbers in haar kapsalon aan de Grotestraat een aparte afdeling voor de verkoop van damesmode. Haar kapsalon-activiteiten zette ze daarnaast gewoon voort. Ze heeft nu echter besloten die kledinghoek te sluiten en de vrijkomende ruimte aan te trekken bij de kapsalon. 

Meer ruimte met name voor haar klanten en dat niet alleen vanwege de huidige corona-maatregelen. “Ik wil van die wachtruimte een meer sfeervolle zithoek maken voor mijn klanten, mede door die enigszins af te zonderen van het gedeelte waarin we bezig zijn.” Nicole werkt op afspraak, maar ze kan niet altijd voorkomen dat klanten soms wat langer moeten wachten. Bovendien komen die soms al wat vroeger dan het tijdstip van de afspraak.

Het stoppen met de verkoop van dameskleding doe ik echter niet alleen daarom. De tijden zijn veranderd sinds ik begon met de verkoop van damesmode. Er zijn ook in Denekamp meer zaken bij gekomen, ook gespecialiseerde, voor de verkoop van met name dameskleding en vergeet niet de toename van online-verkoop. Bovendien vraagt een klant in de kledingafdeling ook onze aandacht, terwijl we mogelijk op datzelfde moment met een klant in de kapsalon bezig zijn. Kortom, ik stop er met ingang van het nieuwe jaar mee en vanaf dinsdag 10 november start de leegverkoop.”

 

Al 22 jaar een eigen kapsalon

Nicole Wilbers (45) startte op 23-jarige leeftijd in de Brinkstraat een eigen kapsalon onder de naam ‘Chez Nicole’, ‘Bij Nicole ‘dus. Een naam die al een beetje een soort (ongecompliceerde) sfeer wil duiden. In 2004 opende ze een nieuwe salon in het huidige pand aan de Grotestraat, waarin ze toen al snel tevens de verkoop van damesmode startte. Al heel lang runt ze samen met haar parttimers Yvonne Hof en met Marjolein Wigger de kapsalon. ‘Chez Nicole’ dus binnenkort voorafgaand aan de ‘kapbeurt’ ongestoord en ontspannen daarop wachten in een ‘gezellige ruimte’.

 

Tekst/foto: PBJ 

Nicole Wilbers  in de damesmodehoek die ze gaat beëindigen.