Algemeen

De berenjacht is geopend

DENEKAMP - Het was al een succes in België en Australië, maar nu is dan ook in Nederland de Berenjacht in volle gang. Overal in het land geven mensen gehoor aan de oproep een knuffelbeer voor het raam te zetten, zodat kinderen iets te doen hebben als ze naar buiten gaan: zoveel mogelijk beren spotten. Veel ouders hebben er al gehoor aangegeven en hebben een beer voor hun raam gezet. Kinderen die zich vervelen kunnen een leuke buitenactiviteit ondernemen om in hun buurt op berenjacht te gaan.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat gezinnen massaal de straat op gaan om beren te spotten. De berenjacht is puur bedoeld als pleziertje voor kinderen als ze een ommetje maken in hun buurt. Als er geen beer voorhanden is, mag een ander knuffelbeest natuurlijk ook de vensterbank in. Met bijgaande afstreepkaart kunnen de kinderen de gespotte beren afstrepen. Wie heeft de meeste beren gezien? Natuurlijk moet iedereen zich wel houden aan de richtlijnen van het RIVM.

 

Onze fotograaf heeft foto’s gemaakt. Wil je een foto van onze fotograaf digitaal ontvangen? Stuur dan even verzoek per mail naar mail@drukkerijvanbarneveld.nl.

Reacties

We hebben grote knuffelbeer voor raam