Algemeen

De Kaamps-koeien mochten weer naar buiten

DEURNINGEN - Zaterdag 9 april jl. om 13.30 uur gingen de koeien van Landgoed Kaamps in Deurningen weer naar buiten. Dat de koeien van Kaamps blij zijn om na de winter weer naar buiten te mogen, is één ding dat zeker is. Met de meest gekke en vrolijke sprongen zijn ze vol enthousiasme de buitenlucht in gegaan. Ondanks het natte weer, was dit leuke lentetafereel bij Landgoed Kaamps druk bezocht.

De bezoekers konden deze middag naast het aanschouwen van de koeien buiten, ook een kijkje nemen in de belevingsboulevard. Hier kan men het gehele proces van gras tot kaas bezichtigen. Ook voor de kleine boertjes en boerinnetjes die een bezoek brachten was er genoeg vermaak op het springkussen of in de speeltuin. Hiernaast was er ook voldoende gelegenheid voor de bezoekers om de heerlijke producten van Kaamps te proeven.

Met de aftrap van deze dag, gaat er ook weer een nieuw seizoen in voor Kaamps. De koeien kunnen vanaf nu zelf kiezen of ze binnen willen zijn, of lekker naar buiten gaan. De verandering van voer die hierbij hoort, zorgt ervoor dat er over enkele weken weer heerlijke graskaas op de plank ligt bij Landgoed Kaamps. Deze is midden mei weer verkrijgbaar in de Landgoedwinkel.