Algemeen

Eerste muts aan jeugd SDC ‘12 uitgereikt

DENEKAMP - Op 9 januari jl. is tijdens de instroomtraining de eerste SDC ’12-muts uitgereikt aan het jongste lid van de vereniging: de 5-jarige Jep Kamphuis. Dit werd gedaan door de SDC ‘12-voorzitter Ivo Zekhuis samen met de vertegenwoordiger van de vrijwilligers, Bryan Bosch, die de jaarlijkse kerstboomactie coördineert.

Van het geld, dat bestemd is voor de jeugd en voorgaande jaren met de diverse kerstboomacties opgehaald werd, heeft SDC besloten dit jaar voor elk jeugdlid een muts beschikbaar te stellen. Deze worden verder via de materiaalcommissie uitgereikt. Daarna heeft de hele instroom een muts gekregen en deze werd graag geshowd door de jongens en meisjes voor de foto.

 


Financiële steun
Zaterdag 9 januari jl. zou normaal ook in het teken staan van de SDC ’12 kerstboomactie, maar deze kan dit jaar helaas geen doorgang vinden door de huidige coronaregels. Daarom wordt iedereen via deze weg gevraagd om een donatie te doen om SDC ’12 te steunen. Dat kan door de QR Code met uw camera-app te scannen en symbolisch € 5,- (= richtprijs kerstboom) over te maken t.n.v. SDC ’12. Uiteraard kunt u het bedrag nog aanpassen mocht u dit willen. Namens het bestuur en de organisatie kerstboomactie SDC ’12 hartelijk dank.