Algemeen

Feestelijke opening Huid & Laser Denekamp

DENEKAMP - Op zaterdag 4 november was het een feestelijke dag, want Huid & Laser Denekamp opende officieel haar deuren. Huid & Laser Denekamp is gevestigd bij de apotheek in Het Gezondheidsplein.

De drijvende kracht achter Huid & Laser Denekamp is huidtherapeut Carmen Blokhuis, die maar liefst vijf jaar ervaring heeft opgebouwd in het vak. Carmen is vastbesloten om haar expertise in te zetten om de huidproblemen van haar cliënten te verbeteren en hun zelfvertrouwen te vergroten.

De kliniek biedt een scala aan geavanceerde behandelingen voor diverse huidproblemen. Of je nu last hebt van couperose, rosacea, pigmentvlekken zoals een zwangerschapsmasker, ouderdomsvlekken, acne, littekens of overbeharing, Huid & Laser Denekamp heeft de oplossing. Een opvallend aspect van Huid & Laser Denekamp is dat sommige van behandelingen mogelijk vergoed worden door aanvullende zorgverzekeringen. Dit betekent dat je kunt profiteren van de kwalitatieve zorg die deze kliniek te bieden heeft, zonder grote financiële lasten. 

Carmen Blokhuis is toegewijd aan het leveren van de best mogelijke zorg en resultaten voor haar cliënten. Ze begrijpt dat een gezonde, mooie huid niet alleen belangrijk is voor je uiterlijk, maar ook voor je zelfvertrouwen. Bij Huid & Laser Denekamp kun je rekenen op professionele en persoonlijke aandacht.