Algemeen

Fiets met plezier samen op de Duofiets Denekamp!

DENEKAMP - Nieuw in Denekamp: Duofiets Denekamp! De wind in je haren, de zon op je gezicht, samen erop uit! Met Duofiets Denekamp geniet iedereen van een heerlijke fietstocht door de prachtige omgeving van Denekamp. 

Samen fietsen, ondanks een beperking

Dit unieke fietsproject maakt het mogelijk voor mensen met een beperking en mensen die dat niet meer zelfstandig kunnen (bijvoorbeeld ouderen) om samen met een vrijwilliger, familielid of mantelzorger te fietsen. Zo komen ze lekker in beweging, genieten ze van de buitenlucht en leggen ze nieuwe sociale contacten. Ook voor de vrijwilligers is dit een waardevolle en plezierige activiteit.

Elektrische duofiets voor comfortabel fietsen

De fietstochten gaan op een comfortabele duofiets met elektrische trapondersteuning. Hierdoor is het fietsen voor iedereen mogelijk, ongeacht conditie of beperking. De gast kan meefietsen op eigen tempo, of lekker uitrusten en van de omgeving genieten. De vrijwilliger bestuurt de fiets en zorgt voor een veilige en plezierige rit.

Word vrijwilliger en maak het verschil

Duofiets Denekamp is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die mensen willen helpen om te genieten van het fietsen. Vind je het leuk om met mensen om te gaan en ben je graag in de buitenlucht? Dan is dit dé kans om het verschil te maken!

Voor iedereen die wil fietsen

Duofiets Denekamp is er voor iedereen die graag wil fietsen maar dit door een beperking of andere oorzaak niet meer zelfstandig kan. Of je nu in Denekamp woont of op vakantie bent, iedereen is welkom.

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer weten over Duofiets Denekamp? Of wil je je aanmelden als gast of vrijwilliger? Bezoek dan www.duofietsdenekamp.nl of neem contact op via duofietsdenekamp@gmail.com. Bellen en WhatsApp mag ook: 06-35317853.

Duofiets Denekamp is een initiatief van Arnold Tukkers en Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland.

Reacties

Goedemiddag,

Ik las over jullie initiatief voor fietsen met ouderen

Graag zou ik dit gaan doen met mijn schoonmoeder.Zij is niet meer in staat om zelfstandig te fietsen.

ik heb nog wel enkele vragen.

kan iemand mij meer info geven.

Waar moet ik mij aanmelden??

Hoe kom ik  aan een fiets?? Waar  kan ik reserveren?? Wat zijn de kosten??

groeten Marlies Tijkorte  06 81211109