Algemeen

Grote deelname en mooie opbrengst sportieve ochtend Team d’Inges

OOTMARSUM - Ruim 80 deelnemers kwamen op zondag 19 mei in beweging tijdens de sportieve ochtend georganiseerd door Team d’Inges. Vanaf 09.45 uur verzamelden de sportievelingen zich bij Sportschool IAMOKAY. Er bestond de mogelijkheid om deel te nemen aan een spinningles, een fitnessrondje, een hardloopclinic of een wandeling. Het zonnige weer was een welkome aanvulling voor de sporters buiten en het zorgde ook voor een gezellig samenzijn voor en na afloop van de sportieve bezigheden. Ook maakte een grote loterij deel uit van dit evenement.

Ruim 1700 euro
Met de actie is ruim 1700 euro ingezameld in de strijd tegen kanker. Team d’Inges bedankt alle deelnemers, maar vooral sportschool IAMOKAY voor het beschikbaar stellen van de sportschool, de materialen en het personeel. Daarnaast ook grote dank voor alle ondernemers uit Ootmarsum en omgeving die een bijdrage hebben geleverd om deze ochtend succesvol te laten verlopen. Talrijke mooie prijzen waren ter beschikking gesteld voor de grote loterij. Ook hebben de deelnemers genoten van allerlei verschillende lekkernijen.
 
Doneren
Kijk voor meer informatie op www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/Team-d--Inges en/of op de Facebookpagina van het Team d’Inges. Doneren en/of sponsoren via iDeal kan ook via bovenstaande site.
 
Op donderdag 6 juni fietsen of lopen de deelnemers van Team d’Inges de Alpe d’Huez op tijdens het evenement Alpe d’HuZes. In gedachten zullen ze tijdens de beklimming vaak stilstaan bij hun boegbeeld Inge. Inge is niet meer in hun midden, maar Team d’Inges strijdt verder voor de overwinning op kanker. Samen hopen ze veel geld bijeen te brengen voor het KWF. Niemand meer dood aan kanker. Dat wil jij toch ook?