Algemeen

Jubilarissen FNV Noordoost-Twente gehuldigd

DINKELLAND - De jubilarissen van het FNV Noord Oost Twente werden vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober jl. gehuldigd. Deze speciale gelegenheid vond plaats bij Café Partycentrum Hutten aan de Grotestraat in Rossum.

De FNV telt zevenduizend leden in de gemeente Dinkelland, Losser en Oldenzaal. Vrijdagavond en zaterdagmiddag werden de jubilarissen die 25, 40, 50, 60 of 70 jaar lid zijn van de FNV gehuldigd. Hans Hupkes, regiobestuurder van de FNV heette de jubilarissen van harte welkom en feliciteerde hen met hun jubileum. Er waren van de 185 jubilarissen in totaal 47 personen aanwezig. Ze kregen een speldje uitgereikt en de partner ontving een bos bloemen. Onder genot van een hapje en een drankje was het een gezellig samenzijn.

Markt van de toekomst

FNV organiseert ‘De markt van de toekomst’. Dat gebeurt op maandag 18 november bij Café Rouwhorst in Oldenzaal. Deze avond is bedoeld voor o.a. de mensen die hun banen verliezen. Hiervoor worden workshops, tips en adviezen gegeven. De FNV helpt leden graag met hun loopbaan. Ine Flinkers