Algemeen

Jubilarissen in het zonnetje gezet bij zorgcentrum Sint Jozef Weerselo

WEERSELO - Maar liefst zesentwintig jubilerende vrijwilligers werden donderdagmiddag 14 oktober jl. in het zonnetje gezet. Deze vrijwilligers zetten zich al jaren in voor de bewoners. Ze zijn binnen Zorggroep Sint Maarten van onschatbare waarde voor bewoners van de woon-zorgcentra. Zij maken vaak het verschil in het leven van deze bewoners. Zo ook op locatie Sint Jozef in Weerselo.

Het was een bijzondere en feestelijke middag bij Sint Jozef. Zesentwintig vrijwilligers die zich altijd inzetten voor de bewoners werden vol trots in het zonnetje gezet. De waardering is groot, want zonder vrijwilligers kan met tegenwoordig niet meer. Er waren toespraken en een optreden van de dames Gerda en Siny. Zij schonken in hun optreden aandacht aan de vele talenten van vrijwilligers. Op humorvolle wijze werd waardering uitgesproken over hoe zij het verschil weten te maken. Onder het genot van een hapje en een drankje konden de vrijwilligers elkaar eindelijk na een lange periode weer ontmoeten. Dat vrijwilligers zich graag inzetten blijkt wel uit de jaren dat zij aan Sint Jozef verbonden zijn. De jubilea varieerden van vijf tot dertig jaar inzet. 

5 jarig jubileum: Ria de Lenne, Louis Pouwel, Dhr Wolters, Gerard ten Nijenhuis, Margot Karperien

10 jarig jubileum: Agnes Banierink, Jose Bijen, Hedwig Ter Brake, Paulien Busscher, Annie Oude Hengel, Dinie Maathuis, Maria Oude Maatman, Johan Meijer, Trees Morsink, Thea Papenborg, Dinie Roelofs, Els de Rond, Jan Sonder, Henk Wagenvoort, Maria Wenzel, Cor Weusthof en Truus Wolbers

15 jarig jubileum: Ria Braakhuis en Tonnie Löbker

25 jarig jubileum: Annie Bos

30 jarig jubileum: Lucie Rijgwaart

Alle jubilarissen kregen namens Sint Jozef een prachtige bos bloemen aangeboden voor hun geweldige inzet.

Mocht men iets voor een ander willen betekenen dan kan men contact opnemen met vrijwilligerscoördinator Cecil Haarhuis op door bellen of appen, tel. 06-30486056 of mailen,  c.haarhuis@zorggroepsintmaarten.nl. 

Ine Flinkers