Algemeen

Kerstbomen weg? Dan naar jeugd SDC’12!

DENEKAMP - Ze staan er al meer en minder lang, in klein of in ‘joekelformaat’, als kunst- of natuurproduct, binnen of buiten, waaronder de steeds meer in buurten geplaatste. Natuurlijk hebben we het over de kerstbomen!

Langzamerhand verdwijnen ze weer weer, al snel na de kerst, maar veelal ook na oud en nieuw. De kunstbomen worden weer ingepakt, de natuurbomen met kluit gaan eventueel de tuin weer in, maar al die andere vaak al veel naalden verliezende kerstbomen met of zonder kluit zonder kluit, tja, maar bij het ‘groene afval’. ….

Afgedankte kerstbomen belangrijk voor voetbaljeugd SDC’12

Toch kunnen juist die nog een belangrijke rol spelen: de SDC’12 -jeugd wil ze net als voorgaande jaren ook nu graag tegen een kleine vergoeding weer bij iedereen aan huis ophalen. Het op die manier ingezamelde geld wordt vervolgens gebruikt voor het jeugdvoetbal van SDC’12.  Juist nu is dat zo nodig, want de verenigingen lijden grote verliezen door de pandemie. Het verzoek daarom: bewaar de afgedankte kerstbomen tot 8 januari a.s.. Op die dag trekt de jeugd onder begeleiding met trekkers en wagens huis aan huis door Denekamp en Noord Deurningen om de bomen op te halen. Ook die grote in de straten en buurten, al is het verzoek daarbij ze even in stukken te zagen. Vervul de kerstwens van de gezamenlijke jeugd van SDC’12: een leuke bedrag inzamelen als tegenprestatie voor het ophalen van de afgedankte  kerstbomen op zaterdag 8 januari a.s. (PBJ)