Algemeen

Kerstbomenactie SDC’12-jeugd groot succes

De ‘kerstbomenactie’ die al jaren door SDC’12 wordt georganiseerd heeft zaterdag jl. een recordbedrag opgeleverd. Maar liefst 160 jonge jeugdspelers van SDC’12 hebben onder leiding van zo’n 50 spelers en de begeleiding van het 1e en 2e elftal van de vereniging maar liefst bijna € 5000,- bijeengebracht. Dat bedrag werd verdiend met het ophalen in Denekamp en Noord Deurningen van de vele afgedankte kerstbomen bij de bewoners thuis en de meestal zeer grote ‘buurt-kerstbomen’. 

Met maar liefst 17 trekkers met aanhangwagens werd die ‘oogst’ bijeengebracht op het parkeerterrein bij het sportcomplex van de vereniging. Vandaar werd die enorme berg ‘aftakelend groen’ reeds zaterdagmiddag door een vervoerder opgehaald en naar en centrale stortplaats in de regio vervoerd. De jeugd werd voor haar inbreng nog even verwend in het clubgebouw.

Coördinator/begeleider Eric Boerkamp: ‘De geweldige opbrengst wordt net als voorgaande jaren besteed aan de begeleiding van de jeugd van SDC’12. We zijn alle mensen die een gift hebben gedaan toen bij hen werd aangebeld, zelfs als ze geen kerstboom hadden om mee te geven, dankbaar voor hun medewerking aan onze actie. Ook en woord van dank aan het adres van alle begeleiders, trekker chauffeurs en het kantinepersoneel.’

 

Organisatoren Kerstboomactie SDC’12/pj