Algemeen

Leerlingenraad Meander sluit schooljaar extra feestelijk af

OOTMARSUM - De leerlingen van groep 1 tot en met groep 8 van Basisschool de Meander hebben op vrijdagochtend 2 juli onder perfecte weersomstanigheden het schooljaar 2020/2021 afgesloten met spelactiviteiten en een feestelijke picknick.

Initiatiefnemer voor deze feestelijke afsluiting is de Leerlingenraad, die daarbij ondersteund wordt door de oudervereniging van de Meander. Dit jaar wilde de Leerlingenraad er een extra feestelijke gebeurtenis van maken om zo het tweede ‘coronajaar’ af te sluiten. Gedurende het afgelopen schooljaar hebben de leerlingen van de leerlingenraad niet veel kunnen doen, maar dat hebben ze met deze feestelijke ochtend helemaal goedgemaakt.

De leerlingen van de groepen 1 en 2 hadden ’s ochtends eerst een spel op school en kwamen daarna met hun leerkracht naar het parkje voor een uitgebreide picknick.

De leerlingen van de groepen 3 tot en met 8 hadden eerst een vossenjacht in het centrum van Ootmarsum waarbij de leerlingen van de Leerlingenraad de vossen waren. Ook zij sloten deze leuke activiteit af in het parkje met de picknick.

Verspreid over het parkje stonden zes kraampjes met lekkere versnaperingen, elk uitgedacht door de Leerlingenraad en uitgevoerd door de Oudervereniging en de hulpouders. Zo waren er wafels, poffertjes, fruitspiesjes, snoepzakjes en pakjes Taksi gewenst en mochten er bovenal geen pizza’s ontbreken. 

De ochtend was erg geslaagd en vol gezelligheid. Alle leerlingen van groot tot klein trokken met hun stempelkaart van kraam naar kraam en genoten volop van al dat lekkers.

De oudervereniging bedankt hierbij graag de hulpouders, directie, leerkrachten en pizzeria Aleandro, die er voor zorgde dat de pizzabestellingen voor iedere groep tijdig en warm arriveerde. Speciale dank uiteraard aan Fenne, Emma, Julius, Twan, Juul, Jelte, Charlotte en Wies van de Leerlingenraad. Zonder hun goede ideeën, hulp en inzet was het niet gelukt.

We oudervereniging wenst iedereen een fijne laatste schoolweek en een heerlijke zomervakantie toe.