Algemeen

‘Moos ett’n’ in Tilligte

TILLIGTE - In 2022 is het begonnen en inmiddels een traditie! ‘Moos ett’n’ voor de ouderen is Tilligte. Een initiatief van Henk Hartman en Ans Huisken. De boerenkool (moos) en de prei komen uit de tuin van De Visserij van Henk Hartman. 

In het MFA Terra Nova had Ans weer de voorbereidingen getroffen om de stamppot te bereiden. Afgelopen vrijdag was het weer zover. Voor de 21 ouderen die zich hadden aangemeld, stond er een heerlijke stamppot boerenkool met jus, zoetzuur en appelmoes klaar. Vooraf werd er een kopje preisoep geserveerd en als afsluiting stonden er dit keer twee heerlijke toetjes op het menu, waaronder een glas gevuld met de heerlijke advocaatvla met slagroom van Kotman’s Zuivelhuuske en, wat niet mag ontbreken, een schaal met yoghurt gevuld met kersencompote en koekkruimels.

Met de hulp van Angela Groeneveld, Gerdie Groeneveld en Ine Pross werd deze bijeenkomst weer een succes. Tussendoor werden er door Angela en Gerdie een paar gedichten in het Twents voorgedragen. De bezoekers hebben genoten van de maaltijd en de gezelligheid.