Algemeen

Nieuwe editie SoundGardens Denekamp met veel muziekgenres in 12 Denekampse tuinen

DENEKAMP - Denekamp wordt binnenkort één groot en zeer bijzonder muziekpodium. In maar liefst 12 verschillende tuinen in en rondom het centrum van Denekamp spelen muzikanten en bandjes van 18.00 tot 22.00 uur in zeer diverse muziekgenres voor de Denekampse muziekliefhebber. De tuineigenaren zijn gastvrij voor de doarpers en stellen hun tuin kosteloos beschikbaar voor de muzikant/band die bij hen komt spelen. Belangrijk om te weten is dat er géén entree wordt geheven, kaartje kopen niet nodig is, maar het wordt zeer op prijs gesteld om in de bij de tuinen geplaatste collectebussen een gift doen voor de bands en de drank die je nuttigt! Neem daarom allemaal contant en kleingeld mee om in de collectebus te gooien.

Zo kan SoundGardens Denekamp uit de kosten komen en ook volgend jaar weer een prachtig muzikaal evenement voor het Denekampse volk neerzetten.

Vier uur dweilen van tuin naar tuin, en luisteren naar mooie muziek. Op de website www.soundgardensdenekamp.nl  staat het blokkenschema en de timetable. Dit jaar een prachtig muziekprogramma en zeer divers aanbod. Aan iedereen, van jong tot oud, is gedacht. Van dj naar Ierse muziek, wandelend door naar de volgende tuin met akoestische muziek of naar een rockband, om de avond af te sluiten met piraten, zigeunermuziek of het Twentse dialect. Geniet en wandel/fiets van tuin naar tuin om te luisteren en te genieten van zoveel mooi muzikaal aanbod. De tuinen zijn allemaal op loop en fietsafstand van elkaar, de tuineigenaren ontvangen jullie gastvrij met een biertje, wijntje of fris. Maar het belangrijkste van het hele muzikale gebeuren is om te genieten van de muzikale klanken! Heb je na deze avond zin in een leuke afterparty? Kom dan na 22.00 uur bij de Wethouder, gratis entree, om de avond gezellig af te sluiten en na te praten over SoundGardens Denekamp.

Benieuwd welke tuineigenaren, muzikanten, bands meedoen aan de tweede editie? Kijk dan op de timetable in de volgende editie van Dinkelland Visie, volg SoundGardens Denekamp op Facebook/Instagram en check alle info en laatste updates op www.soundgardensdenekamp.nl