Algemeen

Paus Agroservice Weerselo wint Stihl Dealer Award, voor beste hersteldienst van Nederland

WEERSELO - Paus Agroservice was zeer verrast toen ze bij de STIHL dealer dag werden verkozen voor de beste hersteldienst van Nederland. Ze werden door verschillende juryleden van STIHL beoordeeld op onder andere netheid van de werkplaats, ontvangst receptie, klantenservice. Hiervoor kregen ze de STIHL Dealer Award uitgereikt.

Paus Agroservice is een middelgroot familiebedrijf en opgericht in 1971.

Van oorsprong een loonbedrijf maar in 1999 zijn ze een andere weg ingeslagen.

Ze zijn zich compleet gaan richten op mechanisatie, tuin en park, reinigingstechniek en sinds kort intern transport. Tevens is er een verhuurafdeling.

Het bedrijf omvat een grote winkel met showroom, een moderne werkplaats en grote opslaghallen alles op een terrein van ongeveer 0.8 hectare.

Vroeger waren de klanten alleen boeren, dit is nu verder uitbereid met particulieren, hoveniers en gemeenten. Voor iedereen is er wel wat te vinden.

Paus Agroservice heeft diverse topmerken in huis waaronder het merk STIHL, van dit merk zijn ze erkend regio dealer.

STIHL is fabrikant van tuin- en park machines en zijn hier wereldwijd marktleider in.

Dit jaar is Paus Agroservice winnaar geworden van de Beste STIHL hersteldienst van Nederland. Ze zijn door juryleden op meer dan vijftig punten beoordeeld onder andere op netheid werkplaats, klantenservice, laagdrempelig, klantvriendelijkheid, kennis en passie monteurs, en opleiding leerlingen.

Op de STIHL dealer dag werd deze award uitgereikt en was de firma Paus zeer verrast.

Richard Paus is zeer trots op deze prijs en spreekt zijn waardering uit naar zijn medewerkers: “Zonder hen was dit niet gelukt”.

“Een mooie kroon op ons werk, als je een bepaalde visie hebt, dan wordt dit toch gewaardeerd”, aldus Richard.

Een welverdiende prijs voor dit prachtige bedrijf.

Ine Flinkers