Algemeen

Rabobank deelt 2.200 bossen tulpen uit

DINKELLAND - De Twentse en Achterhoekse Rabobanken zetten de bloemetjes buiten. Afgelopen week deelde de Rabobank in deze regio 2.200 bossen tulpen uit. De bloemen zijn aangeboden aan mensen die wel een hart onder de riem kunnen gebruiken in deze tijd.

Het gaat hierbij om mensen die bijvoorbeeld in isolatie moeten leven i.v.m. het coronavirus. Voorbeelden zijn (eenzame) ouderen die in zorgcentra of zelfstandig wonen, mensen met een beperking en lokale liefdadigheidsinstellingen. Bij iedere lokale bank hebben de medewerkers één of meerdere partijen gekozen. In totaal zijn 23 partijen verrast met de bloemen.
 
Rabobank Twente Oost
Rabobank Twente Oost heeft vier partijen uitgekozen die de tulpen bezorgden bij zelfstandig wonende ouderen, namelijk Tafeltje Dekje via Stichting Welzijn Tubbergen Dinkelland, Thuiszorg Maartje in de gemeente Losser, Buurtzorg Glanerbrug en Tafeltje Dekje via Impuls Welzijn Oldenzaal. Deze partijen bezorgden ca. 300 bossen tulpen aan hun cliënten en natuurlijk was er ook een mooie bos voor de bezorgers zelf. De bossen tulpen werden in Dinkelland overhandigd aan verschillende afdelingen van SWTD door Peter Zanderink, Margriet Koops en Macha Nijland.
 
Maatregelen Rabobank
Ben je benieuwd welke maatregelen de Rabobank neemt i.v.m. het coronavirus? Kijk dan op www.rabobank.nl/corona.