Algemeen

Team Hesselink Offroad

Rijden voor een goed doel

TILLIGTE - Dit jaar is het de derde keer dat Team Hesselink Offroad deelneemt aan de Megarun, een rit van duizenden kilometers door Europa, met honderden auto`s en duizenden strijders. Allemaal met hetzelfde doel, namelijk plezier beleven en genieten van de mooiste plekjes in Europa, met daarbij de gezelligheid op de camping met diverse optredens van Nederlandse artiesten. 

”Dit jaar wilden we er nog een extraatje aan toevoegen en besloten we te rijden met een tweede team én hebben we besloten met onze rit een goed doel te sponsoren!”

Gekozen is voor de Wensambulance Oost-Nederland. Deze stichting vervult wensen van (pre)terminale en chronisch zieke mensen door liggend vervoer te bieden met vier speciaal hiervoor uitgeruste ambulances.

De stichting heeft geen vaste inkomsten en is volledig afhankelijk van donaties en giften. Bovendien wordt uitsluitend met vrijwilligers gewerkt, zodat het geld ook daadwerkelijk op de juiste bestemming komt. ”We hopen dan ook op veel donaties zodat daarmee nog meer wensen in vervulling kunnen gaan!”

Kijk voor meer informatie over WensAmbulance Oost-Nederland op www.wensambulance.nl. Of doneer op https://www.geef.nl/nl/actie/megarun-rijden-voor-wensambulance/donateurs