Algemeen

‘Silver Master’ Arie Kwast wint Bronze Award Nederlandse beroepsfotografen

DENEKAMP - De bekende beroepsfotograaf Arie Kwast uit Denekamp heeft vorige week maandag de Bronze Award uitgereikt gekregen. Dit congres voor Nederlandse beroepsfotografen wordt jaarlijks georganiseerd door Master Photographers Network (MPN).

De MPN bijeenkomsten hebben als doel: kennisverrijking en de fotografie naar een hoger plan te tillen. Tijdens deze bijeenkomst komen fotografen samen om te leren van elkaars ervaringen, nieuwe technieken te ontdekken en te netwerken met andere professionals. Een jaarlijkse fotowedstrijd is hier een onderdeel van. 

Dit jaar het thema: Ambitie. De opname is gemaakt in een kasteel in de Duitse plaats Meersburg. De geportretteerde persoon maakt onderdeel uit van een Belgische en Franse groep die zich in de vrije tijd bezig houden met het leven zoals dat ging in de middeleeuwen. De kerk speelde daarbij in die tijd een zeer belangrijke rol in het dagelijks leven. Studie in de bijbelse leer was hiervan een onderdeel. De opname waarmee Arie deze Bronze Award heeft gewonnen is geschoten in de kleine kapel van het voornoemde kasteel.  

Een vijfkoppige, internationale vakjury beoordeelde aan de hand van vier criteria de ingeleverde (34) wedstrijdfoto’s. Arie was dan ook bijzonder vereerd en trots met de complimenten van de vakjury en dat hij daarbij de derde prijs, de Bronze Award, uit handen van de zeer bekende Duitse fotograaf Florian Mueller mocht ontvangen. 

Arie Kwast Fotografie

Voltaweg 7, 7591 HJ Denekamp

Telefoonnummer: 0541 – 354 757

Mobiel: 06 – 51 33 92 42

E-mail: info@ariekwast.nl