Algemeen

Size For You opent haar deuren in Ootmarsum

OOTMARSUM – Het was gezellig en druk tijdens de openingsdag van Size For You op woensdag 14 juli. Met het beginnen van de zomervakantie is het winkelaanbod van Ootmarsum verrijkt met de komst van de dameskledingzaak die is gespecialiseerd in plusmaten. Enthousiast namen de mensen op de eerste dag een kijkje in het winkelpand van de nieuwe zaak aan de Grotestraat 13. Er waren louter leuke reacties tot grote tevredenheid van eigenaresse Judith Heerink.

Een droom die uitkomt

Na het ontvangen van de sleutel op 1 juli was het twee weken keihard bikkelen om het pand compleet te verbouwen en inrichten. Het fraaie resultaat ontging ook de bezoekers niet. Lof was er voor de manier waarop het historische geraamte werd gecombineerd met een moderne touch waardoor de zaak er stijlvol en gezellig uitziet. “Precies zoals ik voor ogen had” aldus Judith. Voor de kersverse onderneemster is het dan ook een droom die uitkomt nu ze in haar eigen winkel tussen de mensen staat. “Van jongs af aan wist ik al dat ik een eigen winkel wou. Ik heb de opleiding detailhandel gevolgd en daarna in verschillende winkels gestaan waarbij ik veel ervaring heb opgedaan. De ‘kriebel’ om dit te doen was sterk. Het is een spannende stap, maar ik heb geen moment getwijfeld. Ik heb alles goed overdacht en dit is wat ik wou, dus ben ik de uitdaging aangegaan toen, met het vrijkomen van dit pand, de mogelijkheid zich voordeed.”

Aanwinst voor Ootmarsum

Het historische centrum van de ‘Siepelstad’ wordt drukbezocht nu de vakantie is begonnen. Met Size For You hebben de bezoekers meer keuze in het aanbod van dameskleding. “Natuurlijk zijn er al dameskledingzaken in Ootmarsum, maar er was nog geen winkel met plusmaten. Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het is om leuke en betaalbare kleding in deze maten te vinden. Bovendien bieden wij merken aan die nog niet aangeboden worden in de omgeving. We hebben er ook niets aan om in elkaars vaarwater te zitten, je kunt elkaar beter versterken. Alleen ben je nergens, je doet het samen vind ik. Met Size voor You kunnen we elkaar in de Ootmarsumse modebranche versterken en zijn we onderscheidend voor de klanten. Naast damesmode in grotere maten hebben we ook leuke (woon)accessoires, tassen en schoenen in alle maten in ons aanbod.” verteld Judith enthousiast.

You look amazing

Wie zaak binnenloopt kan er niet omheen, op een groot bord staat in kapitalen de tekst “you look amazing”. “Size For You vind dat iedereen gezien mag worden, ook met een maatje meer. Wij vinden het belangrijk dat iedereen hier terecht kan en zich fijn voelt. We creëren een huiselijk gevoeld waar mensen zich op hun gemak voelen. Er is geen opdringerigheid, maar wel ruimte voor een praatje en gezelligheid. Voor iedereen en elke gelegenheid is er een stijlvolle look te vinden die bij diegene past. Soms zijn mensen onzeker en worden ze bijvoorbeeld liever geholpen zonder andere mensen erbij. Wij hebben overal aan gedacht, zo is het op dinsdags mogelijk om op afspraak privé te shoppen. Wij zorgen ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen en stijlvol zichzelf kunnen zijn. Iedereen is mooi zoals die is, met dat gevoel willen we dat de bezoekers de winkel verlaten."

Stijvolle look voor iedereen

Bij Size For You gaat de kleding van maat 40 tot 58. Van comfortabele jeans voor het werk tot mooie tops voor een etentje of een chique jurkje voor een feest, in de winkel kun je altijd slagen, wat de gelegenheid ook is. Judith kijkt er naar uit om iedereen in de winkel te helpen. Naast een privé afspraak op dinsdag is dit mogelijk op woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Belangstellenden kunnen op de hoogte blijven via de Facebookpagina van Size For You.