Algemeen

SIZZ dessous
Einde van een fantastisch tijdperk!

DENEKAMP - Ik heb het in mijn “carrière” als ondernemer nog niet vaak, dan wel nooit gehad. Altijd voerde mijn creatieve brein en mijn geloof in onze winkel de boventoon. Tot nu, het vuurtje is gedoofd.

Dit jaar, 2022, is een emotionele en mooie mijlpaal voor SIZZ dessous. 5 april bestaan we 10 jaar! In een crisistijd begonnen, met volle vaart en een bak aan enthousiasme vooruit! Met z’n tweeën de gok aangaan, hard knokken maar met ontzettend veel plezier en toewijding. Na een mooie eerste periode samen, veranderde ons pad, maar wist ik dat er nog genoeg mooie dingen in het verschiet lagen. Doorgaan, geloven, mijn passie volgen en groeien. Dat gebeurde!

Maart 2019 kwam er een mooie kans, een samenwerking aangaan met de meest vaste rots, een begrip in Denekamp, Wortelboer Mode. Een geweldig pand, mooie locatie in het centrum, shop in shop concept, samen in een leuk team, dit was een hele mooie stap en een hele goede keuze! Na een jaar aan frisse ideeën, nieuwe energieën bij elkaar brak er ineens, uit het niets, een rare en angstige periode aan, Corona.

Als ik social media open zie ik mede-ondernemers, daar volg ik er best veel van. Ik raak geïnspireerd door ze en vind het tof te zien wat zij allemaal doen! Maar nu twee jaar verder met nog steeds dezelfde onzekerheden die deze tijd met zich meebrengt en weinig zonnige vooruitzichten, staat mijn besluit vast. Ik stop, ik heb alles gegeven wat in mij zat en zal nieuwe energie vinden in een andere vorm.

Het was een mooie leerzame tijd, waarin plezier en groei altijd voorop stonden. Nu staat de groei van SIZZ Dessous al twee jaar op pauze, maar ik wil verder! Ik kan er een heel lang verhaal van maken, maar dit is wat het is! Graag pak ik de kans om alle lieve klanten te bedanken voor het vertrouwen, zonder jullie waren we niet gekomen waar we nu zijn! Blijf vertrouwen hebben in jullie eigen dorpse ondernemers en koop lokaal!

Graag sta ik aankomend jaar nog voor jullie klaar met weer mooie nieuwe collecties en kunnen we persoonlijk afscheid nemen.

Einde 2022 zullen we proosten op een mooie afsluiting!

 

Lieve groet, Inge