Algemeen

UD Weerselo krijgt hoogste bedrag sponsoractie Plus Daniëlle Tijhuis

WEERSELO - Zaterdagmiddag 21 november werd bekendgemaakt welk mooi bedrag iedere deelnemende sportvereniging in ontvangst mocht nemen. De sponsoractie voor sportverenigingen uit Weerselo, Rossum, Saasveld, Fleringen, Reutum en Deurningen is georganiseerd door Plus supermarkt Daniëlle Tijhuis. Er werd een bedrag van € 15.000,- beschikbaar gesteld voor diverse verenigingen.

In september is Daniëlle Tijhuis, eigenaar van de Weerselose Plus supermarkt, met een mooie spaaractie gestart. Het werkte als volgt: Bij iedere tien euro aan boodschappen kreeg men een spaarmunt ten behoeve van een sportvereniging uit eerdervermelde dorpen. Doormiddel van muntjes, die men bij de boodschappen kreeg, kon men de verenigingen steunen. Hoe meer punten de sportclubs kregen, hoe hoger het sponsorbedrag.

 

Alle verenigingen vielen in de prijzen. Afgelopen zaterdag was de uitreiking van de cheques die alle verenigingen in ontvangst mochten nemen. Daniëlle was blij dat ze de cheques persoonlijk kon overhandigen aan de sportclubs. Daniëlle: “Het was mijn eigen initiatief vanuit de Plus Weerselo. Het materiaal is beschikbaar gesteld door de Plus. Het was een geweldige actie en heel leuk om te doen. Dit is het eerste jaar dat ik zo’n sponsoractie georganiseerd heb en ik wil jullie dan ook bedanken dat jullie zo enthousiast zijn geweest. Ik heb bewust voor sportclubs gekozen omdat het zo belangrijk is en vooral in deze coronaperiode dat mensen bewuster en gezonder gaan leven. Bewegen is gezond en de Plus staat voor gezond.”

 

Verenigingen die een mooi bedrag hebben ontvangen Tevoro Rossum, € 276,-, Voetbalvereniging VC Fleringen € 701,-, Handbal RSC Rossum € 716,-, DSVD Deurningen € 747,-, Rosstars Rossum € 748,-, Voetbalvereniging RSC € 753,-, Volleybalvereniging Saasveldia € 800,-, Kadoeng Reutum € 912,-, RKSV Saasveld € 982,-, TVWeerselo € 1.358,-, ODI Weerselo € 1.859,-, volleybalvereniging WEVO € 2.458,- en voetbalvereniging UD Weerselo € 2.700,-. Daniëlle: “Ik hoop dat jullie hier iets heel goeds mee gaan doen voor de vereniging.” Een prachtig resultaat voor alle verenigingen. Ze waren allemaal blij met de mooie cheque, die ze in ontvangst mochten nemen. Het geld komt zeker goed van pas.

 

Ine Flinkers