Algemeen

VEM zet Weerselo op de kaart van duurzaamheid en innovatie

WEERSELO - Vennegoor Energie Management ziet een uitdaging en een bepaalde kans in de markt. De samensmelting van Vennegoor Installatie BV en Hampsink Beuningen BV heeft geresulteerd in een krachtige onderneming die zich volledig richt op duurzame energie en mobiliteit.

Gelegen aan de Tip 10 in Weerselo, presenteert VEM zich als een innovatief centrum voor particuliere en zakelijke klanten. Het bedrijf voorziet in de aanschaf en installatie van zonnepanelen, accuopslag technieken, laadpalen en energiemanagementsystemen. Wat VEM onderscheidt, is niet alleen het diverse productaanbod, maar ook de kwaliteit van de producten, de service en de locatie zelf.

Het duurzame pand van VEM aan de Tip 10 is off-grid, wat betekent dat het volledig zelfvoorzienend is op het gebied van energie. Met een eigen stroomvoorziening en energieopslag door middel van zonnepanelen en accuopslag techniek, inclusief kantoor, spreekkamer en kantine, toont VEM dat duurzaamheid niet slechts een concept is, maar een levenswijze. De iconen in het gloednieuwe logo van VEM weerspiegelen de markten die het bedrijf bedient: wind, zon, autoladen, accuopslag en energiemanagementsystemen. Deze elementen vormen samen de bouwstenen van een duurzame woning, een doel waar VEM vol passie aan werkt. Met 3 Mercedes elektrische eCitan's en een Mercedes-Benz Sprinter, geleverd door samenwerkingspartner Mercedes Baan te Hengelo, neemt VEM ook    actief deel aan de elektrische revolutie op de weg. Daarnaast beschikken zij over een aanhanger en eigen steigermaterialen, allemaal getooid in het herkenbare VEM-logo en huisstijl.

Het team van VEM bestaat uit toegewijde legploegen, servicemonteurs en verkopers die gezamenlijk trots zijn op hun bijdrage aan een duurzamere toekomst. En om dit alles te vieren, kondigt VEM een exclusieve introductieaanbieding aan. Een uitgelezen kans voor Dinkelland en omgeving om kennis te maken met de toekomst van energie en mobiliteit. Dus, aarzel niet langer!

Bezoek VEM aan de Tip 10 in Weerselo en ontdek wat dit innovatieve bedrijf voor u kan betekenen. Grijp de kans om deel uit te maken van de revolutie op het gebied van duurzaamheid en laat Weerselo schitteren als een baken van innovatie.

Tevens zijn zij altijd op zoek naar nieuwe collega’s!

Neem contact met Vennegoor op via tel. 0541–661889 of per e-mail info@vennegoorweerselo.nl.­