Algemeen

Vijftigjarig jubileum Ouderensoos Tilligte

TILLIGTE - Vandaag, op woensdag 15 november 2023, bestaat de ouderensoos Tilligte 50 jaar. Dit hebben ze in kleine kring gevierd op woensdag 8 november jl. De deelnemers zijn begonnen in de kerk met een mooie viering uit dankbaarheid. Daarna zijn ze gezellig naar het MFA gebouw gegaan. Hier lag de rode loper uit en het geheel was mooi versierd. Bij binnenkomst stond de koffie met gebak al klaar. Daarna hebben ze gezellig geborreld, er was een optreden en vervolgens een quiz.

Ook werden er foto’s gedraaid op een groot scherm. Heel leuk om te zien. Maar er kwamen helaas ook verschillende mensen voorbij die ons jammer genoeg al zijn ontvallen.

Als laatste stond er een heerlijk buffet klaar. Dit kon de Ouderensoos gratis worden aangeboden doordat er een viertal sponsoren waren benaderd. Hartelijke dank daarvoor namens de Ouderensoos. Iedereen ging daarna voldaan naar huis. Het bestuur van de Ouderensoos Tilligte kijkt terug op een geslaagde viering van het vijftigjarig bestaan van de ouderensoos.