Algemeen

VVV-locatie Beuningen in c.r.’t Sterrebos weer geopend

BEUNINGEN - Sinds Goede Vrijdag, 17 april jl., is de VVV-locatie Beuningen weer geopend. Dit toeristisch informatiepunt van de VVV De Lutte-Losser -Beuningen is sinds de heropening van het rigoureus verbouwde café-restaurant ’t Sterrebos daarin ondergebracht. Het heeft echter met ingang van dit toeristische seizoen daarbinnen een wat meer in het oog springende behuizing gekregen. Direct bij binnenkomst van het cafégedeelte van ’t Sterrebos is het nu meteen beter zichtbaar. 

Deze VVV-locatie in Beuningen wordt ‘bemenst’ door een tiental vrijwilligers, waardoor ze, met uitzondering van de zondagen en maandagen, dagelijkse openingstijden heeft. Van dinsdag tot en met donderdag is dat van 10.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdagen kan men er terecht van 10.00 uur tot 13.00 uur. Het prettige is overigens, dat bezoekers buiten deze VVV-openingstijden ook info kunnen verkrijgen via de medewerkers van ’t Sterrebos. Uiteraard op de openingstijden van dit horecabedrijf, maar zonder de verplichting er een consumptie te moeten kopen. De prachtig bij het interieur van het horecabedrijf aangepaste ruimte biedt voorts toeristische infobrochures, -magazines en – kranten, maar ook streekproducten.

Een prachtige oplossing dit VVV-informatiepunt in de toch kleine kern, want Beuningen licht immers vrij centraal in een druk bezochte natuurrijke omgeving. In dit nu weer helemaal op gang gekomen toeristische seizoen zie je dagelijks regelmatig  vakantiegangers en overige toeristen op de driesprong in Beuningen even stoppen om zich te oriënteren op het daar geplaatste informatiebord. Meteen daar tegenover is nu dus het gehele seizoen het VVV-infopunt bij gekomen.

PBJ