Algemeen

Woningcorporatie Mijande Wonen zet winnaars bloemkaartactie in het zonnetje

DINKELLAND - De winnaars van de bloemkaartactie werden op vrijdag 6 augustus verrast met een feestelijke uitreiking van de prijs. Directeur-bestuurder van Mijande Wonen, Melanie Maatman, overhandigde samen met Annie Hesselink van de Huurdersraad van Mijande Wonen en woonconsulent Marieke Leijssen de prijzen aan de winnaars.

“In maart ontvingen alle huurders een kaart om te laten weten dat we aan ze denken. En om wat kleur te brengen in een bijzondere tijd. Bij deze kaart zat een zakje bloemconfetti met een wilde bloemenmix die niet alleen heel leuk zijn voor huis, tuin of balkon, maar ook heel goed zijn voor de bijen en vlinders”, aldus Melanie Maatman, directeur-bestuurder van Mijande Wonen over de actie.

Rondom deze actie organiseerde de woningcorporatie een fotowedstrijd. Deelnemers konden foto’s insturen van de bloemen die ze hadden gezaaid. De winnaars maakten kans op mooie prijzen: een cadeaubon van een tuincentrum én een bos bloemen. Een jury, bestaande uit leden van de Huurdersraad en medewerkers van Mijande Wonen, koos de winnaars. 

“Het was ontzettend leuk om alle prachtige foto’s te ontvangen en te bekijken. Een geslaagde actie”, zegt woonconsulent Marieke Leijssen over de fotowedstrijd.

De winnaars van de actie Gemeente Twenterand: 1e prijs: Mevrouw Lindeboom; 2e prijs: Familie Alhomsi; 3e prijs: Mevrouw Kottier.

Gemeente Dinkelland: 1e prijs: Familie Klieverik; 2e prijs: Familie Klaassen; 3e prijs: Mevrouw Lansink en kleindochter Leonie. 

Foto boven: Mevrouw Klaassen (2e prijs Dinkelland) en Melanie Maatman, directeur-bestuurder Mijande Wonen.

Foto linksonder: Mevrouw Klieverik (1e prijs Dinkelland).

Foto rechtsonder: De inzending van kleindochter Leonie namens haar oma mevrouw Lansink (3e prijs Dinkelland).