Algemeen

Zomerfeest op de Kingschool

DENEKAMP - Het was zomerfeest op de Kingschool op donderdag 8 juli. En voor groep 1 tot en met 4 was het tevens de laatste schooldag. Wat een feest was het: een springkussen, heerlijke fruitspiesjes, versierde plakken cake met spikkels en slagroom, drankjes, een ijsje en een broodje knakworst. De leerlingen kwamen niets tekort.

Zomerfestival voor de Kingschool

Tussendoor spelen binnen of buiten, een ritje in de ponykar, stoepkrijten  sjoelen, blikgooien, leuke zomerfoto's maken, dansen of je gezicht, arm of been laten schminken, er waren waren genoeg activiteiten.

Tevens was er met de BDWS (breekdeweekshow) een kleurrijk optreden van veel kinderen. Voetballen, zingen, dansen, turnen, beatboxen en moppen vertellen. Het was een mooie show. Speciale dank gaat uit naar alle kinderen die hebben opgetreden.

Groep 8 nam afscheid met een paar liedjes uit hun musical en daarna werden ze door de meesters de school uitgegooid. Ook meester Danny en juf Irma werden de school uitgegooid omdat zij na de vakantie niet meer op de Kingschool werken.

Dank gaat ook uit naar de ouders van de ouderraad die de hele dag hebben gezorgd dat alles vlekkeloos verliep. De MR van de Kingschool zorgde ervoor dat het springkussen gehuurd kon worden waarna de leerlingenraad het vervolgens regelde. Ook hiervoor dank. Het was een fijne, zonnige en vooral gezellige dag waar alle betrokkenen volop van hebben genoten.