Sport & Vrije tijd

Activiteiten Ouderensoos Ootmarsum

OOTMARSUM - De Ouderensoos Ootmarsum is het jaar 2024 weer goed ingegaan met gezellige soosmiddagen in januari. De eerste middag klonken de nieuwjaarswensen heen en weer. De middag werd geopend met het Decembergedicht voor de vrijwilligers van de stadsdichter van Ootmarsum en hierna de nieuwjaarbingo met verrassende ingepakte prijsjes. Donderdag 25 januari werd er fanatiek rummikub en mens erger je niet gespeeld. 

De doelstelling van de middagen is om een gezellige en ontspannende middag te hebben door spel, film, quiz, sjoelen en aandacht voor elkaar. In februari zijn er weer twee gezellige middagen.

Programma febrauri en maart

Donderdag 22 februari: Genieten van een mooie film,  Donderdag 14 maart: Quizmiddag Donderdag 28 maart: Paasmiddag

Geen zin in spellen maar wel graag voor de gezelligheid komen, een lekker kopje koffie drinken en een praatje maken met een ander? Dat kan natuurlijk ook. Het sociale contact staat voorop! Mocht een middag helaas niet door kunnen gaan dan krijgen de gasten van de soos hierover bericht. Dus bij geen bericht gaat de middag door. Elke 2e en 4e donderdagmiddag van de maand is er de soosmiddag.Heeft u zin in een gezellige middag? Dan zou de soos iets voor u kunnen betekenen. Even weg van de dagelijkse zorgen of het alleen thuis zitten. Met leeftijdgenoten samen koffie drinken, bijpraten, genieten van een film, gezelschapsspellen. Het sociale contact en gezelligheid met elkaar staat voorop. U kunt vrijblijvend binnenlopen tijdens de soosmiddag in het parochiecentrum aan het Kerkplein 3. Ze beginnen om 14.30 tot 16.30 uur en de kosten zijn € 5,00 per middag voor koffie/ drankje en bijkomende kosten. Ze zien uw komst graag tegemoet. Voor meer informatie kunt u Vera Voortman bellen, tel. 0541-291730.

Uw reactie