Sport & Vrije tijd

Activiteiten Ouderensoos Ootmarsum in maart en april

OOTMARSUM - De Ouderensoos Ootmarsum heeft in januari en februari weer gezellige soosmiddagen gehad. De doelstelling van de middagen is om een gezellige en ontspannende middag te hebben door spel, film, quiz, sjoelen en aandacht voor elkaar. De soosmiddag is elke tweede en vierde donderdagmiddag van de maand. 

De ouderensoos startte op 11 januari met de traditionele nieuwjaarsbingo. Op 25 januari was er een gezellige spellenmiddag met Rummikub en Mens erger je niet en op 8 februari de sjoelcompetitie met als kampioen Ginie Wiecherink. Op 22 februari stond een filmmiddag op het programma, maar helaas had de ouderensoos pech. De ondertiteling van de film ’Hachi’ ontbrak. Maar gelukkig kon Herman Aveskamp een andere film laten zien en houden de bezoekers van de soos de film ’Hatchi’ tegoed.

In maart en april zijn er weer twee gezellige middagen gepland. Ouderensoos Ootmarsum gaat op donderdag 14 maart door een vragenspel terug na de vroegere jaren en hoe de belevingen toen waren op diverse thema’s. Dat kan mooie en indrukwekkende verhalen opleveren. De paasmiddag is op donderdag 28 maart met een gezellig samenzijn, op 11 april is er een lentequiz en laten de deelnemers zich verrassen met hoeveel ze weten over wat er in de natuur gebeurt en tenslotte kan er op 25 april worden genoten van een mooie natuurfilm van Harrie Wolbers.

Geen zin in spellen maar wel graag voor de gezelligheid komen, een lekker kopje koffie drinken en een praatje maken met een ander? Dat kan natuurlijk ook. Het sociale contact staat voorop! Mocht een middag helaas niet door kunnen gaan dan krijgen de gasten van de soos hierover bericht. Dus bij geen bericht gaat de middag door.

 

Deelnemen

Heeft u zin in een gezellige middag? Dan zou de soos iets voor u kunnen betekenen. Even weg van de dagelijkse zorgen of het alleen thuis zitten. Met leeftijdgenoten samen koffie drinken, bijpraten, genieten van een film en gezelschapsspellen. Het sociale contact en de gezelligheid met elkaar staat voorop. Belangstellenden kunnen vrijblijvend binnenlopen tijdens de soosmiddag in het parochiecentrum aan het Kerkplein 3. De soosmiddag is van 14.30 tot 16.30 uur en de kosten zijn € 5,00 per middag voor koffie/ drankje en bijkomende kosten. Voor meer informatie kan worden gebeld met Vera Voortman, tel. 0541-291730.