Sport & Vrije tijd

Buitenzwembad Kuiperberg in Ootmarsum open

OOTMARSUM - Het zwemseizoen van buitenzwembad Kuiperberg in Ootmarsum is van start gegaan. Wethouder Richard De Way opende zondag 28 april het buitenbad. Meteen daarna doken tientallen bezoekers het water in om baantjes te trekken. 

Liefhebbers van een frisse duik kunnen vanaf nu weer terecht in het wedstrijdbad. Dit bad is open van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 10.00 uur, op dinsdag- en donderdagavond van 17.30 tot 19.30 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 12.00 uur. Als het weer het toelaat gaat Kuiperberg vaker open en dan natuurlijk ook de recreatiebaden. Op maandagmiddag en donderdagmiddag wordt gecommuniceerd of er extra openingstijden zijn. Houd hiervoor de website www.zwembadootmarsum.nl of de Facebookpagina ‘Zwembad Kuiperberg Ootmarsum’ in de gaten.

Extra openingstijden eerste week meivakantie

Geniet van het mooie weer en kom lekker buiten zwemmen: Woensdag 1 mei van 13.00 tot 17.30 uur Donderdag 2 mei van 13.00 tot 17.30 uur

Verenigingen, scholen en bedrijven

De Kuiperberg is met haar verschillende zwembaden, grote ligweide en beachvolleybalveld ook dé plek om iets leuks te organiseren, zoals een teamuitje of sportmiddag. Bijvoorbeeld voor sportverenigingen, scholen, scouting, bedrijven enz. Wie interesse heeft kan hiervoor contact opnemen met sportcomplex Dorper Esch, waar de Kuiperberg onderdeel van uitmaakt, via info@dorperesch.nl of tel. 0541-355350.

Tarieven

Wilt u vaker zwemmen bij de Kuiperberg? Dan is een 10-badenkaart of abonnement wellicht iets voor u. Alle openingstijden en tarieven zijn te vinden op www.zwembadootmarsum.nl