Sport & Vrije tijd

Carnaval zonder regels en géén steken

DENEKAMP - Zondag 11 februari vanaf 20.00 uur is de opkomst van de nieuwe Keizer of Keizerin en Sik. Dit jaarkomen de hoogheden uit in het carnavalspaleis bij Skik Borrels & Bites. Het grote feestje wordt gehouden in het nieuwe bruine café aan de linkerkant. 

“Aj mear skik hebt!”

Skik wordt gerund door uitbater Roy oude Egberink, alias ‘Melkbeernke’, en voorman Ties Bartelink. “Aj mear skik hebt!” is hun slogan. Wie oh wie worden de laatste hoogheden voor één avond? De opkomst van een Keizer of Keizerin en Sik in Denekamp dateert al vanaf de jaren ’70 en werd al in vele dorpskroegen gehouden. Iedereen kan het worden, zowel mannen als vrouwen, en er geen regels met kleding hoe je uitkomt als hoogheid. Dit jaar, met 150 medailles en natuurlijk de echte scepter voor de hoogheid in het verschiet, belooft het weer fantastisch te worden. De carnavalisten gaan op gepaste manier afscheid nemen van oud-Keizer Siebe I en Sik Mick en presenteren daarna de nieuwe hoogheden.

Uitnodiging

De collega hoogheden uit Denekamp zijn uitgenodigd en zeer welkom bij dit carnavalsfeestje om er een mooie avond, en nacht, van te maken. Komt allen want iedereen is welkom op een ouderwetse avond carnaval zonder regels bij C.V. Skik, oftewel carnavalsvrienden van Skik. Wie wordt de nieuwe Keizer óf Keizerin en Sik? Zondag 11 februari vanaf 20.00 uur in het café van Skik!