Sport & Vrije tijd

Clubkampioenschappen gaan door

DENEKAMP - Op het tennispark van de Tennis Vereniging Denekamp vinden van 1 t/m 11 juli de clubkampioenschappen voor de senioren plaats. In diverse categorieën wordt gestreden om het clubkampioenschap. Er kan ingeschreven worden voor maar liefst 20 onderdelen, voor elk wat wils dus. Op zondag 11 juli worden de finales gespeeld. 

Inschrijven

Inschrijven is alleen voor leden. Inschrijven kan tot en met donderdag 24 juni a.s. via de website: https://mijnknltb.toernooi.nl/.

Clubkampioenschappen jeugd

De clubkampioenschappen bij de jeugd zijn inmiddels begonnen. De planning van de wedstrijden voor deze clubkampioenschappen staat online op toernooi.nl. De verschillende onderdelen zijn: Mix Geel A, Jongens Geel B en C, Meisjes Geel A, Meisjes Geel B en C, Dubbels Geel gemengd A, Dubbels Geel jongens B en C, Dubbels Geel meisjes B en C, Jongens Groen, Meisjes Groen, Jongens dubbel Groen, Meisjes dubbel Groen, Jongens Oranje, Meisjes Oranje, Mix Oranje. Er wordt gespeeld met de volgende regels: twee gewonnen sets met zes games per set; na veertig -> beslissing punt; derde set is super tiebreak (tot tien).

Alle finales bij de jeugd worden op zaterdag 26 juni vanaf 13:00 uur gespeeld. De winnaars van de poules zullen dan tegen elkaar strijden om de eerste en tweede plek. Is er maar een poule, dan spelen de nummers een & twee tegen elkaar in de finale.