Sport & Vrije tijd

Concoursuitslagen van Kanaalruiters en Dinkelruiters

DENEKAMP - Op donderdag 1 augustus waren er regiokampioenschappen in Heeten voor de bixie kids van de Kanaalruiters. Aniek Nieuwhuis en haar pony Shadow reden een super dressuurproef. Zij werden dan ook beloond met een eerste prijs in de klasse B1. Voor Bauke Velthuis met zijn pony Wenke was er een mooie vierde prijs in de dressuur klasse A.

Op zaterdag 3 augustus reed Eva Hobbelink met haar pony Tommy in Heeten een goede dressuurproef in de klasse AB/B. Zij bemachtigde hiermee dan ook een ticket voor het NK in Ermelo. In het springen klasse D/ZZ werd Mart IJland met zijn pony Ratina regiokampioen. Hij is dan ook afgevaardigd naar het NK in Ermelo. Op zaterdag 3 augustus heeft Kimberly Breedveld een dressuurwedstrijd gereden in Hardenberg. In de klasse DE/L1 heeft ze met haar pony Jimmy een eerste en een tweede prijs gewonnen.

Dinkelruiters
Vrijdag 2 augustus heeft het viertal van de Dinkelruiters mee gedaan aan de Overijselse kampioenschappen. Het vele trainen heeft haar vruchten afgeworpen want het viertal werd beloond met een super mooie tweede plaats en een ticket voor de Nederlandse kampioenschappen in Ermelo eind augustus.