Sport & Vrije tijd

De clubkampioenen van LR de Grensruiters 2021 zijn bekend

LATTROP - Nadat vorig jaar de clubkampioenschappen niet verreden konden worden i.v.m. de coronamaatregelen was het zaterdag 2 oktober jl. eindelijk zover. Het werd een gezellige middag waarbij zowel de dressuur als het springen binnen verreden werden. Het onderdeel springen ging zoals gebruikelijk over twee manches met als afsluiting het spannende puntenspringen. 

V.l.n.r. Susan Groeneveld, Chloë in ‘t Veld, Jesse Berkens en voor Floor Luttikhuis

Bij de pony’s was Floor Luttikhuis met haar pony Amigo oppermachtig. De combinatie werd naast kampioen dressuur (201 punten) en kampioen springen ook gehuldigd als algemeen clubkampioen pony’s. Ook waren er bij de pony’s mooie bekers voor Lize van Benthem, Pim van Benthem en Charlotte Luttikhuis.

Bij de paarden ging het kampioens-lint bij de dressuur naar Chloë in ’t Veld met Vegas. Zij reed maar liefst 207 punten bij elkaar. Susan Groeneveld was iedereen te snel af in het springen en werd met Jurancon clubkampioen springen en mocht daarnaast, ook de beker als algemeen clubkampioen in ontvangst nemen.  In het algemeen klassement eindigde Liz Loman als tweede.

Ook werd deze avond Jesse Berkens in het zonnetje gezet. Afgelopen zomer werd het lid van LR de Grensruiters maar liefst 3x regionaal kampioen springen (o.a. in de cat. D klasse L, cat. D klasse Z en paarden klasse L). Hij mocht dankzij deze bijzondere prestatie een fraaie trofee in ontvangst nemen.

Uw reactie