Sport & Vrije tijd

Devoko dames recreanten bedanken trainster Evelien

DENEKAMP - Aantal jaren heeft Evelien Rademaker voor drie teams de trainingen verzorgd, namelijk dames recreanten Devoko 1, 2 en 3. Eerst verzorgde ze samen met Gerard Veldscholten de trainingen, maar helaas liet de gezondheid van Gerard dit al gauw niet meer toe en trainde Evelien alle drie teams in haar uppie. Elke donderdag had ze weer een pittige gevarieerde training voorbereid. De dames vonden niets te gek en oefenden volgzaam de instructies op. Met een tikkeltje humor wist Evelien het plezier in de drie teams te brengen.

Dat lukte haar aardig want de wedstrijden verliepen altijd met veel fanatisme en naderhand werd altijd gebruik gemaakt van het sportcafé in Dorper Esch waar altijd een gezellige sfeer is.

Vorig jaar is ze nog met een flinke groep volleybaldames naar Chantals pyjama party gegaan om elkaar ook eens op een andere manier te beleven en zo iets aan teambuilding te doen.

Jammer is dat allerlei blessures er haar nu lichamelijk van weerhouden om nog langer door te gaan. Devoko dames recreanten teams 1, 2 en 3 bedankten Evelien met een bloemetje en kleine attentie.

Trainer gezocht

Ze hopen nog snel een nieuwe trainer te krijgen. Dus mocht je graag training willen geven, of graag willen meespelen met hen, meld je dan bij Devoko. Alle drie teams kunnen nog wel iemand gebruiken. De dames trainen elke donderdag van 19.30 tot 21.00 uur in Dorper Esch en vrijdags spelen ze, gemiddeld eens per twee weken, een wedstrijd.