Sport & Vrije tijd

Drie ponyleden LR de Grensruiters kringkampioen

LATTROP - Afgelopen weekend werden in Saasveld de kringkampioenschappen springen verreden. Ook twee van onze ponyleden wisten hier de hoogste eer te behalen terwijl er een week eerder al drie kringtitels naar ponyleden van LR de Grensruiters gingen. Floor Luttikhuis wist zelfs 3x kringkampioene van de kring Twente te worden.

Springen

Tijdens het kringkampioenschap springen in de Saasveld  kreeg Floor Luttikhuis met haar pony Amigo, uitkomend in de cat. C 0,90 cm het kampioenslint omgehangen. Later op de dag werd ook Pim van Benthem gehuldigd als kampioen van de kring Twente. Met zijn nieuwe pony Gentle Touch, waarmee hij slechts een paar weken een combinatie is kreeg hij van de gastjury de hoogste stijlpunten en mocht hij naast de prijzen voor het kampioenschap ook een cheque voor een midweek weg in ontvangst nemen.

Dressuur

Een week eerder waren ook al twee ponyleden van LR de Grensruiters succcesvol tijdens de kringkampioenschappen dressuur in Denekamp. In de cat CDE klasse L1 wist Marije Hakkers haar rubriek te winnen en samen met haar goede, reeds eerder behaalde resultaten uit de selectiewedstrijden werd ze verdiend gehuldigd als kringkampioene cat. D klasse L1. In de dagwedstrijd cat CDE werd clubgenote Floor Luttikhuis met Amigo derde en hiermee wist de combinatie het kampioenschap in de cat C klasse L1 veilig te stellen. Later op de dag werd Floor nogmaals gehuldigd met haar pony Binky als kringkampioene cat. C klasse M1.