Sport & Vrije tijd

Feest tijdens het gala voor de grote jeugd in Weerselo

WEERSELO -  Alle kinderen van groep vijf t/m groep acht waren mooi geschminkt en klaar voor het grote optreden. Ze hadden er zin in. De presentatie was net als ’s middags in handen van Wiep Buil en Loes Jansink en La Dolce Vita verzorgde de muziek. 

Jeugdprins Simon en jeugdprinses Lynn trokken ’s avonds onder muzikale begeleiding van La Dolce Vita met hun grote gevolg, Raad van 11, dansmarietjes, Prins Peter en Sik Bjorn van de Knollentrekkers en Jonker Joren en Sik Collin van de Pearse Köp de zaal binnen. Het gala werd geopend met de ODI Streetdance groep 1 met het nummer van Freddy Moreira ‘Activeren’. Mats Buil, Pim Vennegoor, Teun Deterink en Joep oude Egberink brachten het nummer van Karco Kaats ‘Links, Rechts, Voor, Achteren’. Hanne Wantia, Suus Deterink en Pip in het Veld traden op met een erg mooie medley. De dansmarietjes van de Knollentrekkers gaven net als ’s middags weer een geweldig optreden. Toen was het tijd voor iets lekkers en een glaasje fris. Na de pauze waren de kleine dansmarietjes aan de beurt met een dansje en wat deden ze dat toch mooi. Gijs Hövels en Thomas van de Honing waren de Snollebollekes. Met hun optreden  ‘Links/Rechts’ kregen ze de hele zaal mee. Prachtig om te zien. De ODI Streetdance groep 2 gaf als cowboys een mooie show. De Medley groep 7 bracht als afsluiter een spetterende medley.

Het was voor de kinderen een grandioze gala avond. De kinderen hebben genoten. De kinderen en de Jeugd Carnavals Commissie (JCC) kunnen weer terugkijken op een geweldige en geslaagd gala. Op naar volgend jaar.

Ine Flinkers