Sport & Vrije tijd

Nieuws LR de Grensruiters en LR de Bergruiters

Gezelligheid voorop bij onderling oliebollenconcours

LATTROP - Vrijdagavond 21 januari werd er bij manege het Pandoer in Lattrop het jaarlijke onderlinge oliebollenconcours verreden. Dit onderlinge concours wordt jaarlijks gehouden door LR de Grensruiters (Lattrop) samen met LR de Bergruiters (Ootmarsum). Eerder moest de onderlinge wedstrijd nog worden verschoven vanwege heftige regenval en wateroverlast, maar nu kon het dan toch doorgaan. 

Mart Oude Nijhuis (winnaar paarden) en Charlotte Luttikhuis (winnares pony’s) verdienden de grootste oliebol.

Bij de pony’s wist Charlotte Luttikhuis met haar pony Amigo de snelste foutloze omloop te noteren. Anne Mensink en Alina Lansink reden eveneens twee mooie foutloze omlopen en werden respectievelijk tweede en derde. Floor Luttikhuis reed de snelste tijd maar zag een balkje vallen op de laatste hindernis waardoor ze vierde werd.

Bij de paarden ging de hoogste eer naar Mart Oude Nijhuis uit Ootmarsum. Hij wist beide omlopen foutloos te blijven en een snelle tijd neer te zetten. Loes Damhuis deed een goede poging en werd tweede. Marlie Mollink en Stijn Roelink werden respectievelijk derde en vierde.

Uiteraard was er voor de winnaars Mart en Charlotte een reuze oliebol. Het werd een gezellige avond met volop oliebollen, hapjes en drankjes waarbij het nog lang gezellig bleef.