Sport & Vrije tijd

Kim Molendijk-Grote Punt slimste Köttelpeer

DENEKAMP - De online galashow van CV De Köttelpeer’n kende eigenlijk alleen maar winnaars. Natuurlijk, de quiz, bestaande uit vier ronden met bijna 40 vragen over de Köttelpeer’n en met name de gala-geschiedenis, werd gewonnen door Kim Molendijk-Grote Punt, maar belangrijker was, dat bijna 2.000 (oud-) Denekampers in hun woonkamer een uitermate vermakelijke show voorgeschoteld kregen. 

De kans om op carnavalszaterdag tóch nog een beetje carnaval te vieren, werd door de vele kijkers maar al te graag aangegrepen en ze werden niet teleurgesteld. Dat iedereen wel zin had in een feestje bleek, toen vrijwel alle mensen thuis gehoor gaven aan de oproep, om 30 seconden lang buiten met twee pannendeksels een onwijs kabaal te maken, zodat carnavalszaterdag niet als een nachtkaars zou uitgaaan. Wat een lawaai.

Met het smakelijke party-pakket erbij, mede mogelijk gemaakt door drie lokale ondernemers, bood het afwisselende programma twee uur lang beelden uit oude gala’s, diverse artiesten aan het woord, pittige vragen, foto’s van de mensen thuis en een prachtige live ‘preis-uitreiking’ aan De Slimste Köttelpeer. De galacommissie had er veel tijd en energie ingestoken en dat betaalde zich uit: wát een avond! Dat velen er na twee uur nog niet genoeg van hadden, bleek uit het feit dat meer dan de helft nog bleef ‘hangen’ om drie ijzersterke buuts uit het verleden in z’n geheel nog eens te kunnen zien.

De reacties uit de woonkamer tijdens en na de show spraken boekdelen: iedereen heeft een super gezellige carnavalsavond gehad!

Uw reactie