Sport & Vrije tijd

KPJ Ootmarsum terug van weggeweest

OOTMARSUM - Na jarenlange afwezigheid in de regio heeft een achttal jongeren het initiatief genomen om de KPJ van Ootmarsum en omstreken weer op te richten. De oprichtingsdatum is officieel 4 mei 2022.  Op die dag is de KPJ Ootmarsum weer officieel op de kaart is gezet. Al enige tijd is er door een groep jongeren gebakkeleid om het zover te krijgen. Dat alles kwam voort dankzij de geweldige positieve impact van feesten en partijen bij andere KPJ’s in de buurt. Onder het motto: “Dat kunt wie ök” heeft dit achttal de koppen bij elkaar gestoken. De hang naar creatieve dagen, dat veel jongeren het water aan de lippen brengt. Daarnaast ook het organiseren van afwisselende activiteiten, waarbij het grotendeels draait om saamhorigheid en gezelligheid. Op zondag 10 juli stond de eerste activiteit op het programma.

Hecht Noaberschap

Het bestuur is gevormd door jongeren uit Oud Ootmarsum, Nutter, Agelo en Ootmarsum.  Voorzitter Coen Voorpostel geeft aan dat het belangrijk is om juist de omgeving van Ootmarsum er bij te betrekken. Het zorgt voor een hecht Noaberschap met vele (plattelands) jongeren.

Nu de oprichting een feit is geworden, is de groep op zoek naar leden tussen de 18 en 30 jaar. Een unieke kans voor de jeugd van Ootmarsum en omstreken om zo van de partij te zijn op geweldige feesten en partijen. Er zullen het gehele jaar rond activiteiten plaats vinden, waaronder de Creatieve dagen, dorpsfeesten, bijeenkomsten, uitjes, etc.

De KPJ Ootmarsum zal zorg dragen voor het organiseren van de diverse activiteiten in de buurt. Vele ideeën zijn al reeds uit de pen gekomen. Om te beginnen organiseerde KPJ Ootmarsum op 10 juli jl. een grandioos Aft(r)apfeest!

De middag en avond werden ingevuld met de volgende activiteiten:

•          Wie is de sterkste man of dame op de rodeostier?
•          Live muziek van een ‘Special Quest’.
•          Formule 1 op een groot scherm.
•          Onbeperkt drank, eten en gezelligheid.

Lijkt jou KPJ Ootmarsum nou ook wat? Wordt dan lid via de Facebookpagina @kpjootmarsum.

Het nieuwe KPJ bestuur bestaat uit: Tess Stevelink, Hijn Arens, Thijs Heerdink, Mirka Kamphuis, Evi Droste, Sam Heerink, Siebe Arens en Coen Voorpostel (niet op de foto).