Sport & Vrije tijd

Liv Bosch grootste volleybaltalent 2022-2023

DENEKAMP - Zaterdag 15 april was het dan zover. De laatste volleybal competitiewedstrijden waren gespeeld, dus een feestje voor alle volleyballers was deze avond wel op z’n plaats. Eerst was het de beurt aan onze mini’s. Een gezellige middag met uiteraard een moment van felicitaties bij het uitreiken van de medailles aan de kampioenen van dit seizoen. Vervolgens kon om 19.00 uur het feest losbarsten voor de A-B en C jeugd, de senioren- en recreatieteams en de vrijwilligers. Ook hier werden de kampioenen gehuldigd en was er nog een woordje van trots naar de teams die in de finale hebben gestaan van de Nederlandse Open Jeugdclub Kampioenschappen (NOJK). Het werd een gezellige afsluiting van een bijzonder sportief seizoen!

Kim den Ouden bokaal

In 1998 is de Kim den Ouden Bokaal geïntroduceerd. Kim was een sportieve, enthousiaste en talentvolle speelster bij DeVoKo. Op de veel te jonge leeftijd van 20 jaar is zij plotseling ernstig ziek geworden en helaas komen te overlijden. Een heel groot verlies. In overeenstemming met haar ouders is er destijds besloten om haar naam te geven aan de prijs van het grootste volleybaltalent van het seizoen. Het is voor de vereniging een hele waardevolle prijs binnen de jeugdteams. Tijdens het eindfeest van DeVoKo op 15 april heeft de meest talentvolle speelster van dit seizoen deze eervolle prijs in ontvangst mogen nemen. Haar naam prijkt nu op de bokaal: Liv Bosch. Namens de vereniging van harte gefeliciteerd Liv met deze zeer bijzondere en eervolle prijs!

Kom volleyballen!

Inmiddels maakt DeVoKo zich alweer op voor het nieuwe seizoen. De teams zijn bekend en de nieuwe trainingsschema’s zijn ook gecommuniceerd. Ze kijken met z’n allen weer uit naar een mooi en sportief seizoen. Wil jouw zoon of dochter ook graag volleyballen? Kom gratis 4x meetrainen om te kijken of het iets voor hem/haar is. Na de meivakantie starten ze bij DeVoKo met een nieuwe groep nivo 1 voor 6-jarigen. Je kunt haar/hem aanmelden via cmv@devoko.nl met naam en geboortedatum. Als je vervolgens lid wordt, dan ligt er een leuke goodiebag op hem/haar te wachten. Ook voor nivo 2 zijn er nog enkele plekken beschikbaar. Tot snel!