Sport & Vrije tijd

Scouting Denekamp wint de eerste editie van de Doarper Kwis

DENEKAMP - De eerste editie van de Doarper Kwis 2023 is gewonnen door het team ‘scouting Denekamp’. Dat werd zaterdagavond tijdens een feestavond bij Skik Borrels & Bites bekend gemaakt. Daarmee bleef het team de nummer 2 ‘Familie Rikkink’ en team 3 ‘De meisjes van ‘72’ voor.

Twee weken moesten de deelnemers wachten op de definitieve uitslag. Tijdens de uitreiking werden er anekdotes opgehaald, en werd er een aftermovie van de Kwisavond getoond. Nadat een laatste benaderingsvraag voor twee teams in de top 5 gespeeld was, kon de winnaar bekend worden gemaakt.

Uit de grote belangstelling en het enthousiasme werd wel duidelijk dat de Doarper Kwis een groot succes is! Uit de uit te voeren opdrachten, foto’s en filmpjes werd duidelijk dat er fanatiek gespeeld is en er veel creativiteit onder de Denekampse bevolking zit.

Naast de prijzen voor de eerste drie plekken, zijn er nog mooie geldbedragen voor plaatselijke goede doelen beschikbaar gesteld. Stichting Leergeld Dinkelland (400 euro), Verjaardagsbox Dinkelland (250 euro) en de Molenstichting (150 euro) werden door de winnende teams zelf uitgekozen. Daarnaast heeft voedselbank Twente-Oost de Doarper Kwis hartelijk bedankt voor de producten die de teams hebben aangeleverd.

De organisatie wil graag alle locatiehouders, sponsoren, vrijwilligers en betrokkenen bedanken voor hun waardevolle bijdrage aan de eerste Doarper Kwis. “Zonder jullie inzet en steun was dit evenement niet mogelijk geweest. Bedankt daarvoor!”

Houd oren en ogen goed open komend jaar, voordat je weet mis je een aanwijzing voor de volgende editie.