Sport & Vrije tijd

SDC’12 Zondag 3 neemt afscheid van drietal ’veteranen’

DENEKAMP -  SDC Zondag 3 heeft zaterdag 27 augustus jl., afscheid genomen van een drietal spelers: Arjen Meinders, Roy Meenhuis en Leon Schepers. Na vele jaren in het derde te hebben gespeeld, vinden ze het tijd worden voor een stapje hogerop (op het gebied van leeftijd; 45+). 

Voor Arjen (50), Roy (49) en Leon (44) was er een afscheidswedstrijd georganiseerd. Oud-teamgenoten en de teamgenoten van afgelopen seizoen kwamen naar het sportpark De Molendijk om nog een keer op het veld te schitteren met dit drietal. Na vele jaren te hebben gespeeld in het derde team, met een hoeveelheid verschillende teamgenoten, was een afscheidswedstrijd wel op zijn plaats. Voor de aftrap zat de sfeer er al goed in en werden verschillende voetbalmomenten van tig jaar geleden besproken met het drietal. Om 16.00 uur was de aftrap tussen de teamgenoten van vroeger tegen de teamgenoten van nu. Het drietal deed één helft mee met het team van afgelopen seizoen en één helft met hun oude teamgenoten. Uitslag van de wedstrijd: 5-5 waarin alle drie de mannen een treffer voor hun rekening namen. Vlak voor het eindsignaal werden ze naar de kant gehaald onder een daverend applaus.

Na de wedstrijd was het tijd voor veel gezelligheid. Buiten werden de praattafels klaargezet om daar gezellig om heen te staan onder het genot van een heerlijk, koud biertje. Het gespreksonderwerp was logischerwijs de voetbalmomenten van vroeger en van nu. Bella Napoli kwam niet veel later om het gezelschap te verwennen met een heerlijk buffetje, waarvan goed gegeten werd. Daarna werd het drietal in het zonnetje gezet met een presentatie/quiz en kregen ze een presentje. Het bleef nog lang gezellig tot in de late uurtjes en er werd nog veel bijgepraat. Arjen, Roy en Leon, namens de (ex-)teamgenoten bedankt voor de vele jaren en tot ziens!