Sport & Vrije tijd

Spandoekenwedstrijd een groot succes bij TiMaX/DeVoKo

DENEKAMP - Er was weer een geweldige volleybal-zaterdag in de Dorper Esch bij TiMaX/DeVoKo in Denekamp. In de ochtend was de tribune al goed gevuld en het was super om te zien dat supporters deze de hele dag bleven vullen om alle teams aan te moedigen. Er werden leuke wedstrijden gespeeld door fanatieke leden. De zaterdag werd afgesloten met een Twentse derby tussen TiMaX/DeVoKo Dames 1 en Rivo Rijssen Dames 1. Dit met nog steeds een volle tribune, maar ook met handtekeningen, geweldige opslagen van de mini’s van de week en prachtige spandoeken. De spandoeken werden gemaakt voor de Dames 1 spandoekenwedstrijd die de vereniging had georganiseerd.

Foto: Jan van den Noort.

Fanatiek met stiften

Alle mini’s en C-jeugd konden een spandoek maken. Vol enthousiasme gingen ze samen met Dames 1 aan de slag om de mooiste doeken te creëren. Hierdoor was er een hoop gezelligheid en gelach in het sportcafé, waar alle benodigdheden al klaar lagen. Degenen met het mooiste spandoek konden een training winnen verzorgd door TiMaX/DeVoKo Dames 1. Tijdens de wedstrijd hingen alle spandoeken mooi gepresenteerd aan de muur. En wat waren het er veel! Geweldig om de betrokkenheid en het enthousiasme te zien van de mini’s en de C-jeugd binnen de vereniging.

De uitslag

Na een strijd van maar liefst 2,5 uur gingen de Rijssense vrouwen met een 2-3 winst ervandoor in deze Topdivisie competitie. De Topdivisie is op landelijk niveau, net onder de Eredivisie. Na de wedstrijd konden de mini’s en jeugdleden handtekeningen verzamelen van de speelsters en konden ze met hen op de foto. Ook werd gelijk de winnaar bekend gemaakt van de spandoekenwedstrijd. Het tweede team van niveau 3 mocht de prijs voor het mooiste spandoek in ontvangst nemen. Het was zeker een geslaagde dag in de Dorper Esch. De eerstvolgende thuiswedstrijd van TiMaX/DeVoKo Dames 1 staat gepland op zaterdag 18 november om 16.30 uur waar ze het gaan opnemen tegen De Berenkuil/Sudosa-Desto Dames 2 uit Assen. Kom langs in de Dorper Esch en moedig ze aan.